FOTO - VIDEO. Calvarul prin care trec locuitorii de pe o stradă din ORTELEC, după o ploaie torențială

Locuitorii de pe o stradă din Oretelec trec printr-un calvar de nedescris după fiecare ploaie torențială. De aproape trei ani de zile sunt inudați și nimeni nu ia măsuri. 

După ploile din ultimul timp, mai multe străzi și orașe din județul Sălaj au fost inundate. Este și cazul Străzii Bujorilor din Ortelec, unde locuitorii de acolo trăiesc un calvar aproape de trei ani de zile. Șoseaua este plină de apă și nu poți traversa sub nici o formă. Mai mult, stația de autobuz este un adevărat bazin de înot, iar călătorii nu pot ajunge în stație. Atât de mare a fost apa, încât un locuitor de pe acea stradă a dat o mână de ajutor și a trecut drumul cu câțiva copii de clasa a doua și a treia. 

Șanțul nu face față apei și mâlului, iar ca urmare strada e plină de gunoaie și mâl, după cum ne-a povestit un locuitor din zonă. 

”Nimeni nu curăță, nimeni nu face nimic. Oamenii nu au cum să treacă strada. Pe câțiva copii de clasa a doua și a treia i-am trecut eu strada. Nu se mai poate așa. De aproape trei ani de zile este această situație, de când s-a făcut biserica.  Oamenii nu au cum să ajungă in statia de autobus. Gradina vecinilor e inundată. Pe stradă e plin de gunoaie și mâl, iar cei responsabili nu o sa faca nimic în legătură cu această problemă cum nu au facut nici în celelalte peste 100 de dăti. Asta se intampla pentru ca un domn INGINER a pus la biserică un tub cu circumferință de jumate de metru, iar la trecerea pe sub drum, prin șanț, poți să treci cu mașina, șanțul bisericii nu suportă gabaritul și toată zona se inundă”, ne-a declarat un locuitor din zonă. 

Sătul de acest calvar, locuitorii de acolo susțin că o să facă și o plângere la primăria Zalău pentru a rezolva problema cu care se confruntă de trei ani de zile. 

Adauga comentariu