FOTO ÎNSPĂIMÂNTĂTOR: Un bărbat a murit pe loc, iar o mamă și un copil de doar 3 ani au fost grav răniți într-un accident pe DN1H

Un grav accident de circulație a avut loc astăzi, pe DN1H între localitățile Vîrșolț și Herecelean. Tragedia a avut loc la ora 11.38, când un Citroen înmatriculat în Sălaj a intrat pe contrasens direct sub roțile unui trailer al firmei Trans Bitum. În urma impactului, mașina care a intrat pe contrasens a fost proiectată în altă mașina care circula regulamentar, înmatriculată în Franța. 

Un bărbat în vârstă de 45 de ani și-a pierdut viața, iar o mamă cu o fetiță de doar 3 ani au fost grav răniți. Șoferul și pasagerul din trailer sunt teferi.

"Pompierii au fost solicitați să intervină la ora 11.38 la un eveniment rutier petrecut pe DN1H între localitățile Vîrșolț și Hereclean. Ajunși la fața locului, pompierii au descoperit o victimă în stop cardio-respirator, care a fost preluată de un echipaj de la ambulanță. În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul în vârstă de 45 de ani a decedat. Alte două persoane, o femeie în vârstă de 38 de ani și copilul acesteia de 3 ani sunt în stare gravă", transmite Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Porolissum.

La fața locului a fost prezent și primarul comunei Vîrșolț, Breda Lajos.

"Accidentul a avut loc pe Dealul Vîrșolțului. Bărbatul decedat avea viteză, a pierdut controlul volanului și a intrat sub roțile trailerului ce aparține firmei Trans Bitum. Din trailer, mașina a ricoșat în alt autovehicul înmatriculat în Franța care circula regulamentar. O mamă cu copilul ei sunt grav rănite", spune primarul. 

Comentarii

Hulk

23.07.2018 17:38

Cum plm intri in depasire in curba aceea. Nu ai vizibilitate de loc....

Adauga comentariu