FOTO: Brașovul le-a adus cu picioarele pe pământ pe "zmeoaicele" de la HC Zalău

Corona Brașov a defilat astăzi pe terenul celor de la HC Zalău, iar Dana Abed Kader și compania nu au avut aproape nici cea mai mică reacție. După victoria cu CSM București, Sabrina Lazea și colegele se pare că și-au luat aripi prea mari pentru nivelul lor, astfel că au abordat cu lejeritate meciurile cu Craiova, Bistrița și Brașov, uitând că handbalul se joacă pe goluri. 

Dacă la Craiova și Bistrița s-au relaxat în ultimele minute, atunci când au și pierdut, în meciul de astăzi cu Brașovul, fetele de sub Meseș au fost aproape ca inexistente. O singură revenire de orgoliu în partea secundă. Atât. În rest, Brașovul a făcut ce a vrut pe teren, în ciuda profesorului Tadici care le pregătește exemplar pe handbaliste și care se consuma pe margine. Astăzi, la înfrângerea cu 25 - 28 (10-16), Lazea și compania nu au ascultat de sfaturile venite de la Tadici, iar rezultatul din teren s-a văzut. 

Cei peste 600 de spectatori au avut speranțe mari la această partidă, însă handbalistele au avut grijă să le năruiască. Să spunem doar că atmosfera a fost din oua un de vis, mai ales atunci când Zalăul s-a apropiat la două goluri. Din păcate însă, echipa muncitoare de la Zalău începe treptat să scadă din instensitate, spre nemulțumirea profesorului Tadici care dă tot ce e mai bun ca să le pregătească pe fete. 

Mai multe fotografii găsiți pe pagina de facebook Ziarul de Sălaj. 

Adauga comentariu