Focuri de armă la marginea unei păduri din Sălaj. Un braconier a încercat să omoare un polițist

Un caz incredibil s-a petrecut sâmbătă seara la marginea unei păduri din Sălaj. Un braconier a tras un foc de armă în dreptul polițistului care îl urmărea. A fost prins o zi mai târziu, iar azi procurorii au cerut arestarea preventivă, fiind acuzat de ultraj, tentativă de omor, uz de armă fără drept şi braconaj.

Potrivit lui Bogdan Chiș, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, în cursul zilei de sâmbtătă, 30 noiembrie 2019, polițiștii au fost sesizați despre un caz braconaj la marginea unei păduri din zona Moigrad-Mirșid. Polițiștii s-au deplasat la fața locului găsind o mașină parcată. După câteva ore de așteptare au apărut doi bărbați cu puști de vânătoare. Cei doi braconieri au luat-o la fugă în momentul în care oamenii legii i-au somat să se oprească. Unul dintre braconieri a fost prins rapid, iar celălalt a fugit prin pădure amenintându-l pe polițist că îl omoara dacă nu se oprește din urmărire. În momentul când politiștul s-a apropiat la 20 de metri de braconier, acesta a tras un foc de armă spre polițist, fără a-l nimeri. 

Fugarul a fost prins a doua zi și reținut. Este vorba despre un bărbat de 55 de ani, care azi va fi prezentat înstanței cu propunere de arestare preventivă. 

 

foto - evz.ro

Adauga comentariu