Florin Pop face DEZVĂLUIRI. "Ciunt a zis că m-ar vrea la echipă, Daniel Sabou și Doru Țârle s-au împotrivit. Și-au bătut joc de munca noastră"

Florin Pop, cel care a fost spiritul echipei Unirea Mirșid a ieșit la atac și face dezvăluri fără precedent despre ce se întâmplă la echipă. Pop îi acuză pe Daniel Sabou și Doru Țîrle că nu l-au vrut în noul proiect al SCM Zalău, deși meritul promovării este al nucleului de jucători de la Mirșid, în special a lui Florin Pop care a ținut echipa unită.

Unirea Mirșid a promovat în Liga a III-a după un meci de baraj contra Viitorului Ulmeni, terminat cu scorul general de 4-2 (2-2 în deplasare, 2-0 acasă). Înainte de calificarea în Liga a III-a, jucătorii de la Mirșid au avut garanția că vor merge TOȚI la noul club al Primăriei Zalău, deoarece Mirșidul a cedat locul din liga superioară Zalăului. Nu s-a întâmplat asta deoarece alții au tras mâța de coadă, iar proiectul atât de bine gândit s-a dovedit un eșec. Așa se face că înainte cu câteva zile de primele jocuri oficiale la echipa SCM Zalău există doar antrenor și câțiva jucători. Abia a fost un bax de apă la echipă la primul antrenament. Să nu mai spunem de preparator fizic, în caz de accidentare sau ceva. NImic. Și așa se întâmplă când unii fug doar după funcții, bani, interese. 

Florin Pop susține că Ionel Ciunt, primarul Zalăului l-a vrut la echipă, însă cei doi s-au împtrivit. 

"Primarul nostru a zis că toate sunt rezolvate. Eu din etapa a IV-a când am avut prima discuție cu  Doru Țîrle i-am zis că nu e în regulă că nu ne ajută cu nimic. Suntem oamenii nimănui? Eu i-am zis la primar, el a zis că să stăm liniștiți. Imediat după baraj am avut o întâlnire, la care eu m-am dus pregătit cu listă de jucatori, cu tot, tot. Domnul primar, Ionel Ciunt a repetat de două ori, că vrea ca Flore să se ocupe în continuare de echipă ca manager. Daniel Sabou și Doru Țîrle au zis că nu pot eu, că Liga a III-a e peste nivelul meu. I-am intrebat, dar ce să fiu eu la club? Au zis că îmi dau mie post acolo in staff. Păi zic, în staff sunt mai multe. Ce o să fiu eu, băiatul cu apa? Ei și-au bătut joc de mine si de munca băieților. Nici după ce am promovat, la meci, nu a venit Doru Țîrle să ne felicite, să zică bravo băieți sau ceva", a spus Florin Pop. 

Acum Florin Pop va merge alături de nucleul de jucători importanți de la Unirea Mirșid la Rapid Jibou, cu intenția clară de a câștiga Liga a IV-a Sălaj. 

Adauga comentariu