EXCLUSIV. Începe lupta pentru putere în PSD Sălaj: Ciunt vs Marc. Amândoi au anunțat că vor candida pentru funcția de președinte la alegerile de anul acesta

Încep să se încingă spiritele în PSD Sălaj. Luna ce vine se anunță a fi foarte agitată în rândul social-democraților sălăjeni, asta pentru că urmează alegeri în toate filialele din județ, iar apoi vine lupta cea mare - bătălia pentru funcția de președinte al PSD Sălaj - fotoliu ocupat din 2005 de către Tiberiu Marc. 

Tiberiu Marc conduce partidul din anul 2005, iar în cei 14 ani de când se află în scaunul de șef al PSD Sălaj, Marc nu a avut un contracandidat în alegeri. Înainte de Tiberiu Marc, președinte al PSD Sălaj a fost deputatul Iuliu Nosa (2000 - 2005 - pe acea vreme primar al Zalăului)

În bătălia pentru funcția de președinte al PSD Sălaj se vor duela președintele Consiliului Județean Sălaj - Tiberiu Marc și primarul orașului Zalău - Ionel Ciunt. 

Tiberiu Marc a anunțat oficial că își dorește să candideze, în timp ce Ionel Ciunt nu a făcut publică candidatura, însă în cadrul partidului a discutat cu apropiații săi și a anunțat că vrea să se înscrie în lupta internă. Șansele de a avea o bătălie Marc vs Ciunt sunt de peste 99% ținând cont și de declarațile celor doi date de-a lungul timpului. 

La ora actuală, Ionel Ciunt este cel mai bine văzut PSD-ist din Sălaj, având o notorietate foarte mare. De altfel, în toate sondajele realizate până acum, Ionel Ciunt se situează cel mai bine dintre liderii PSD Sălaj. Să mai spunem că Ionel Ciunt a câștigat Primăria Zalău cu peste 40 de procente, un record absolut pentru PSD în reședința de județ. 

Alegerile județene se vor organiza cel mai târziu în 20 septembrie, după cum ne-a informat Tiberiu Marc. 

Adauga comentariu