EXCLUSIV. FOTO - VIDEO. Pas cu pas cum s-a construit Zalău Value Center

De o săptămână sălăjenii vorbesc doar despre Zalău Value Center, primul centru comercial de mari dimensiuni din Zalău. Odată cu deschiderea oficială a mall-ului a început și nebunia cumpărăturilor. Peste 20.000 de cumpărători trec zilnic pragul mall-ului. Însă, oare s-a întrebat cineva cum s-a construit acest centru comericial? Ziarul de Sălaj va pune la dispoziție clipul oficial al celor de la Prime Kapital cu construcția mall-ului. 

Construcția a început în primele luni ale acestui an. Fabrica Armătura a fost pusă la pâmăn foarte rapid, a urmat curățarea zonei respectivă, iar din vara (luna iulie) s-a dat startul construcției propriu zise. Nimeni nu se aștepta ca în decurs de câteva luni municipiul Zalău să se așeze la masa orașelor care dispun centre comerciale de mari dimensiuni. Deschiderea oficială a avut loc în 6 noiembrie odată cu deschiderea hipermarketului Carrefour Zalău. A fost o adevărată nebunie în care clienții s-au bătut pe cele mai bune oferte de la toate magazinele. 

În Zalău Value Center funcționează un hipermarket Carrefour și o serie de magazine Jysk, Altex, C&A, Orsay, Yves Rocher, Digi, Klarmann, Telekom, Vodafone, Animax, Boutique 17, Benvenuti, Various Brands, New Yorker, Noriel, CCC, Takko, Deichmann, Pepco, Hervis,, Compas, Cador, Sofiaman, Rankine, farmaciile Help Net și SensiBlu, o unitate Fornetti. De asemenea, vor fi prezenți și numeroși antreprenori locali și un centru de schimb valutar, o curățătorie chimică, un plafar și un beauty salon. Noul centru comercial are și o zonă de food, unde și-au anunțat prezența Spartan, KFC, Mesopotamia și Mama manu.

Adauga comentariu