EXCLUSIV. Dosar de EVAZIUNE FISCALĂ la FC ZALĂU

Chiar dacă FC Zalău nu mai există, interesul pentru această echipă rămâne același pentru consumatorii de fotbal. FC Zalău s-a desființat la finalul sezonului fotbalistic 2016 - 2017, după ce Primăria Zalău a declarat neeligibil proiectul de finanțare. Tot atunci au intrat pe rol și oamenii legii. 

În luna martie a anului 2017, polițiștii de la Serviciul de Investigare a  Criminalității Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au înregistrat un dosar de evaziune fiscale. Cercetările în acest dosar se efectuează sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj. 

”La Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, există  în lucru un dosar penal în care se continuă cercetările pentru infracțiunea de evaziune fiscală. Cercetările în dosar se efectuează sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj. Raportat la actele procedurale in cauză, facem precizarea că, atunci când împrejurările vor permite, vom reveni cu informații suplimentare”, ne-a transmis IPJ Sălaj. 

Președintele de atunci al echipei FC Zalău, Ioan Morar spune că în acea perioadă s-au verificat niște acte și nicidecum nu este vorba de nicio evaziune fiscală. 

”Eu am pierdut niște bani cu această echipă. Știu că s-au verificat niște acte în acea perioadă. Restul sunt doar prostii”, a spus fostul președinte al echipei FC Zalău, Ioan Morar. 

Adauga comentariu