EXCLUSIV! Cine sunt cei trei clujeni care l-au bătut până l-au băgat în spital pe șeful de post din Cuzăplac

Trei recidivisti clujeni l-au lovit cu bestialitate, duminica, 1 iulie, pe politistul Cristian Nita care incerca sa aplaneze un scandal iscat de cei trei. Agresorii l-au lovit in repetate randuri pe seful de post, care a ajuns de urgenta la spital pentru a primi ingrijiri medicale.

Ziarul de Salaj a aflat cine sunt cei trei agresori, recidivisti: Farcas Felician Cosmin si fratii Pintea Cristian Flaviu Filimon si Pintea Teodor Gabriel Eugen. Cei trei au fost condamnati anterior in dosare penale pentru lovire si alte violente, tentativa de viol si vatamare corporala.

“A fost comisa o infractiune de ultraj. Dosarul a ajuns la Parchetul de pe langa Judecatoria Jibou. Este vorba despre seful de post de la Postul de Politie Cuzaplac. Agresorii au fost retinuti si pe urma arestati preventiv pentru 30 de zile. Incidentul s-a petrecut pe raza comunei Cuzaplac. Politistul se afla in timpul serviciului”, au confirmat cei de la IPJ Salaj.

Potrivit anchetatorilor, cei trei se aflau intr-un bar din comuna, unde, pe fondul consumului excesiv de alcool au pornit un scandal. Angentul sef, Cristian Nita a intervenit pentru a aplana conflictul, moment in care a fost atacat de fratii Pintea si de prietenul lor, Felician Cosmin Farcas.

Dupa ce au fost retinuti pentru 24 de ore, procurorul de la Parchetul Judecatoriei Jibou a cerut masura arestului preventiv, propunere admisa de judecator.

“Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou. Dispune arestarea preventivă a inculpatilor Pintea Cristian Flaviu Filimon, Pintea Teodor Gabriel Eugen si Farcas Felician Cosmin pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 02.07.2018 până la data de 31.07.2018, inclusive” se arata in decizia data de instanta.

Solutia poate fi contestata la Tribunalul Salaj.

Adauga comentariu