Eleva Sabău Carla Larisa premiată cu 6.500 de lei de Primăria Zalău. Carla a câștigat premiul II la Festivalul mondial Sanremo Junior din Italia

Eleva Sabău Carla Larisa a fost premiată cu 6.500 de lei de Primăria Zalău pentru acoperirea cheltuielilor ocazionate cu participarea Carlei la Festivalul Mondial Sanremo Junior 2019 din Italia unde a câștigat premiul II și a reprezentat România și muncipiul Zalău. Concursul a avut loc în perioada 28 aprilie- 5 mai 2019. Sabău Carla Larisa s-a evidențiat la toate concursurile la care a participat. Anul trecut a obținut premiul I la Ursulețul de Aur din Baia Mare, Trofeul festivalului Transylvanian Stars de la Târgu Mureș, Trofeul Festivalului la secțiune în limba română la Best Pop Rock din Târgu Neamț, premiul I la Mamaia Copiilor 2018 și Trofeul Selecția Națională Sanremo Junior România unde s-a calificat în finala mondială. 

Carla a câstigat chiar de ziua ei, pe 31 martie la București, Trofeul Selecțiilor Naționale Sanremo Junior România, reușind să impresioneze juriul cu piesa La Boheme a lui Charles Azanvour. În urma selecției de la București a fost aleasă să reprezinte România la festivalul de muzică Sanremo Junior Italia, aflat la a X-a ediție. În urma participării la finala Festivalului Mondial Snaremo Junior, Carla s-a întors acasă cu premiul II. Sabău Carla Larisa studiază muzica la Palatul Copiilor din Zalău. 

Cheltuielile efectuate cu această participare, respectiv taxele de înscriere și orchestră live pentru interpretare, cazare, cd festival și taxele de avion dus-întors au depășit 2.500 de euro. Având în vedere rezultatele deosebite și în special câștigarea premiului II la acest festival mondial și faptul că a reprezentat România și municipiul Zalău la acest concurs, Primăria municipiului Zalău i-a acordat un premiu în valoare de 6.500 de lei. 

foto: youtube

Adauga comentariu