El este tînărul care a încercat să-și omoare soția cu patru lovituri de cuțit. Au împreună o fetiță de doi anișori

O tânăra de 21 de ani se zbate între viață și moarte pe patul de spital. Femeia a fost victima unui conflict spontan izbucnit sâmbătă seara, în sânul familiei, într-un bloc de locuințe de pe Sfânta Vineri. ”Călăul” a fost chiar soțul ei.

Paul Gurzău este agresorul care a încercat să-și omoare soția cu patru lovituri de cuțit sâmbătă seara. Paul are 23 de ani, este din Zalău și spun apropiați că este un bărbat care a avut multe probleme în trecut. 

Tânăra de 21 de ani se numește Ramona Gurzău și este soția agresorului. Cei doi au împreună o fetită de doi anișori. Potrivit unor apropiați, cei doi soți au locuit în trecut prin mai multe pensiuni, iar în urmă cu câteva luni s-au mutat în apartamentul de pe Sfânta Vineri, unde locuiau cu chirie. 

Vă reamintim faptul că sâmbătă seara a avut loc un scandal într-o familie de tineri din Zalău, de pe strada Sfânta Vineri. Potrivit informațiilor primite de la prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, Bogdan Chiș, totul a început după o discuție aprinsă. A urmat un conflict, iar un bărbat în vârstă de 23 de ani, a înjunghiat-o de patru ori pe sotia de 21 ani. Loviturile de cuțit i-au pus viața în pericol tinerei de 21 de ani care ajuns la Spitalul de Urgență din Zalău, însă, din cauza stării foarte grave a fost transferată la Cluj-Napoca. În prezent starea femeii este foarte gravă, fiind internată la terapie intesiva. 

Bărbatul a fost reținut de polițiști, iar în cursul zilei de duminică a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este cercetat în continuare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Adauga comentariu