Educatia din Salaj a ajuns la cota ZERO dupa Examenul de Bacalaureat

Zero. Aceasta este media de promovabilitate la Examenul de Bacalaureat in unele licee din Salaj. ZERO! Doamna inspector, sotie de senator, Maria Pop, avem si noi o intrebare: de ce mai tinem aceste licee unde an de an promovabilitatea este ZERO?
 
Sigur, ne place sa ne mandrim cu elevi olimpici, sa aruncam in sus si in jos cu rezultate la olimpiada si la concursuri. Da, este bine ca avem astfel de elevi; dar cu restul ce facem?
 
Anul acesta promovabilitate ZERO a fost la Liceul Tehnologic numarul 1 din Surduc dar si la Liceul din Nusfalau. La Liceul din Sig a fost promovabilitate tot ZERO.
 
Ceva putin mai bine este cotat Liceul din Sarmasag, care a fost condus pana acum recent de Dari Toma, UDMR-istul ajuns inspector scolar adjunct, numit politic. Liceul condus de UDMR are un elev care si-a luat BAC-ul. La Liceul din Gilgau intram deja pe un procent mai bun de promovabilitate. Doi elevi din Gilgau au reusit sa fie admisi la Examen.
 
Nici cu Zalaul nu ne putem mandri tare. De exemplu, la Liceul cu Program Sportiv au trecut Examenul doar 9 elevi.
 
Si totusi, doamna Pop, ce facem cu educatia?

Comentarii

Calin

04.07.2018 22:11

Face si ea ce a facut si situl ei: Nimic! O castă de comunisti incompetenti, infunurati, aroganti,buni de nimic. Pana cand mai rabdam si cand o sa le tragem cate un sut in fund si un pumn in cap sa zboare pt totdeauna de pe scaunele alea? De aceea suntem asa, de aceea am ajuns ultimul judet din Ardeal pe toate planurile.

gabriel

05.07.2018 16:12

De ce credeti oare, ca niste incompetenti, numiti politic, pot sau vor sa faca ceva pentru invatamant, pentru elevi, pentru repetenti, corigenti sau premianti!!!???Nu, nu au nici o treaba cu invatamantul, cu educatia, ei sunt acolo pt functii, pentru salarii, pentru o viata cat mai usoara , fara sacrificii fara responsabilitati,fara raspundere,sunt acolo pt a taia  "pamblici" ,pt a tine discursui pompoase, pe care nu le intelege nimeni, poate nici chiar ei si nici nu intereseaza pe nimeni. .....si eventual, daca au un pic de noroc...niste pensii speciale si o gramad de avantaje. Pentru asta sunt ei acolo... 

Òluwbbsj

06.07.2018 00:14

Mda asta e realitatea ni ci copiii nu invata .doar facebook si alea alea alcool tigari si discoteca😑😑

Adauga comentariu