DRAMA cumplită prin care trece familia DENISEI. Azi ar fi împlinit 19 ani

Destinul vietii, pe pamant, uneori nu este corect si oamenii trec prin incercari cumplite. Este si cazul familei Covaciu din Popeni, care trec in aceste zile prin clipe de cosmar. Ieri si-au condus fata de doar 18 ani pe ultimul drum, in loc sa-i serbeze ziua de nastere. 

Denisa Covaciu, fata de 18 ani care a murit la doua luni de la accidentul teribil din Mirsid, din luna decembrie a anuluo trecut, ar fi implinit azi varsta de 19 ani.
Ce poate fi mai dureros pentru o familie ca inainte cu cateva ore de ziua fiicei lor de nastere sa o trimita la Ceruri pentru totdeauna? 

Vă reamintim că un grav accident de circulație a avut loc duminică, 8 decembrie, în jurul orei 3:30, pe Drumul Național 1H, în localitatea Mirșid, soldat cu două victime. Potrivit IPJ Sălaj, un adolescent de 19 ani, din comuna Mirșid, în timp ce conducea autoturismul, pe un sector de drum în aliniament, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat într-un parapet. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a șoferului (vărul Denisei) și rănirea gravă a Denisei care se afla pe locul din dreapta față. Șoferul a fost testat cu alcooltestul rezultatul fiind negativ.  

 

Adauga comentariu