Două familii; destine diferite: una plânge, alta primește bani de la STAT. Gurzău bagă în buzunar 12.000 de lei pentru a decide soarta Zalăului

Două familii, destine diferite. Familia Giuliei plânge și acum, în timp ce tot acum, familia Gurzău se lăfăie în bani publici.

Viața unei familii s-a ruinat în câteva clipe, atunci când Gheorghe Gurzău, patronul firmei de transport Gurzău Trans, a decis că Giulia poate să urce într-un spațiu improvizat în microbuz. Decizia a fost fatală. La câțiva metri de la autogară, improvizația avea să-i aducă sfârșitul celei care a fost Giulia, o fetiță de doar 12 ani care avea tot viitorul în față.

Dacă familia Giuliei încă plânge, Mariana Gurzău stă în continuare, fără remușcări, într-un fotoliu de consilier local. Pentru că participă la câte o ședință pe lună, acolo unde se decide soarta orașului, aceasta primește 1.000 de lei pe lună, adică 12.000 de lei pe an, adică 48.000 de lei în cei 4 ani de mandat, conform declarației de avere. 

În continuare, Mariana Gurzău este și președintele organizației de femei a PSD Zalău.

Și să vă reamintim faptul că o fetiță de 12 ani și-a pierdut viața pe 19 februarie într-un grav accident de circulație petrecut pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău, în fața fântânii arteziene de la Astralis. Fetița se afla într-un microbuz de transport persoane, condus de patronul firmei de transport, Gurzău Trans, Gheorghe Gurzău, care circula pe ruta Zalău - Dioșod, când la un moment dat a căzut din autoturism. În urma impactului foarte puternic cu asfaltul, fetita a murit, după ce medicii de pe echipajul Smurd au încercat peste o oră să o readucă la viață. 

Adauga comentariu