Doru Țârle rupe tăcerea și îi răspunde lui Florin Pop. Ce spune și despre acuzele lui Cipri Pavel

Doru Țârle, consilierul primarului Ionel Ciunt pe probleme de sport, și cel care se ocupă de noua echipă de fotbal - SCM Zalău, a decis să rupă tăcerea și să răspundă la acuzele lui Florin Pop și ale lui Ciprian Pavel. Țârle susține că a avut o discuție cu Florin, iar apoi nu au mai vorbit. Mai mult, Doru susține că Florin Pop a avut tot timpul loc la echipă, dar pe plan sportiv, nu administrativ, deoarece clubul e de drept public, finanțat de Primăria Zalău. 

"Tot timpul a fost bine primit la echipa asta. El nu a înțeles că din pucnt de vedere administrativ nu putea să fie în echipa clubului. Adminsitrativ zic. I-am explicat că este bine primit când vine antrenorul și să facă parte din zona fotbalistică. Ce ține de echipă, am explicat clar, va decide noul antrenor. Am zis, vine antrenorul, va discuta cu el și noi vom accepta orice zic ei pe plan sportiv. Nu administrativ. Niciodată nu am pus problema că nu a putut Flore să vină la Zalau. E adevărat că am povestit de față cu domnul Ciunt și Florea și am stabilti clar că el poate face parte din fenomenul sportiv, nu administrativ. Niciodată nu am discutat cu Florea că nu e bine primit. Când am discutat cu el nu aveam idee nici cine va fi antrenor. A venit antrenorul, în 3 zile am făcut tot. Niciodată nu i-am spus du-te de aici. l-am chemat și prin intermediul presei să vină.  Inclusiv domnul Ciunt l-a invitat pe Florea. Nu puteam face mai mult. El nu a mai venit să discutam", a spus Doru Țârle.

Doru Țârle îi răspunde și lui Cipri Pavel, la acuzațiile acestuia. Țârle susține că Cipri Pavel, eroul Mirșidului în meciul de baraj are oricând loc la SCM Zalău. 

"Pe Pavel l-am așteptat după meci și l-am felicitat pentru că a fost eroul nostru. I-am spus atunci că eu raspund de faptul că vei fi în echipă indiferent cine va fi antrenor sau ce va fi. Acuma dacă el nu vrea eu ce să îi fac?", a spus Țârle.

Adauga comentariu