Doi adolescenți, autorii tâlhăriei de săptămâna trecută de la Perla

Oamenii legii au reusit sa identifice in cursul zilei de ieri, doi tineri care se pare sunt autorii talhariei de saptamana trecuta de la Perla. Este vorba despre doi adolescenţi de 14, respectiv 18 ani, din Şimleu Silvaniei şi comuna Crasna.

In acest context, politistii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale continuă cercetările într-un dosar penal privind infracţiunea de tâlhărie calificată, faptă comisă la sfârşitul săptămânii trecute, în municipiul Zalău.

Concret, la data de 19 iulie 2019, ora 1:03, Poliția a fost sesizată telefonic, prin apel la 112, de către o femeie, din municipiul Zalău, cu privire la faptul că soțul acesteia, în vârstă de 39 de ani, în jurul orei 00.30, în timp ce se afla pe bulevardul Mihai Viteazul, în apropierea unei treceri pentru pietoni, a fost abordat de doi tineri necunoscuţi, care i-au cerut o sumă de bani. Bărbatul a refuzat, moment în care unul dintre aceştia l-a lovit peste mână, i-a sustras portmoneul din care a luat suma de 350 lei, iar apoi l-a aruncat şi au fugit.

Verificările efectuate de poliţişti au dus luni, 22 iulie a.c., la identificarea celor bănuiţi de comiterea faptei. Este vorba despre doi adolescenţi de 14, respectiv 18 ani, din Şimleu Silvaniei şi comuna Crasna, a transmis IPJ SALAJ. 

Poliţiştii continuă cercetările pentru infracţiunea de tâlhărie calificată, dar şi pentru documentarea activităţii infracţionale.

Adauga comentariu