Doctorul Horea Jidveianu ”protejat” de Colegiul Medicilor Sălaj?

De Horea Jidveianu, coordonatorul Secției de Chirurgie Infantilă din cadrul Spitalului Județean Sălaj se leagă foarte multe scandaluri. Jidveianu este acuzat de modul inunam în care au fost tratați copiii care i-au trecut pargul, dar și că ar avea un comportament tiranic cu bolnavii. 

Chair dacă lumea îl arătă cu degetul, iar comentariile despre munca lui ca medic sunt negative, Horea Jidveianu a scăpat de fiecare dată fără a fi sancționat. 

Potrivit Colegiului Medicilor Sălaj, pe numele lui Horea Jidveianu au fost deschise trei dosare disciplinare de-a lungul timpul, însă de fiecare data doctorul a scăpat nesancționat. 

Misiunea principală a Colegiului Medicilor Sălaj este de a apăra interesele și prestigiul cadrului medical din județul Sălaj.

Doar oare bolnavilor cine le apără interesele și prestigiul în fața doctorilor? Doctorul Horea Jidveianu  este ”protejat” de Colegiul Medicilor Sălaj?

Vă reamintim, faptul că ultimul scandal în care este implicat doctorul Horea Jidveanu a avut loc săptămâna trecută.  O mamă a făcut dezvăluiri uluitoare despre modul cum a fost tratat un copilaș de doar 7 săptămâni de către doctorul Horea Jidveanu. 

Pentru mai multe detalii despre acest scandal click aici

Despre alt scandal în care a fost implicat Horea Jidveianu click aici

În urma materialului ”INCREDIBIL. Un medic de la Spitalul Județean de Urgență Zalău și-a bătut joc de un copilaș de 7 săptămâni”, apărut în Ziarul de Sălaj, în data de 14 noiembrie, conducerea Spitalului Județean Sălaj va lua o decizie în urma acestui scandal. 

”I-am prezentat domnului Horea Jidveianu materialul apărut în presă, iar conducerea Spitalului Județean Sălaj va lua o decizie în acest sens”, ne-a comunicat biorul de presă al spitalului. 

 

 

Adauga comentariu