DEZVĂLUIRI ȘOCANTE. Polițistul desfigurat în bătaie de un coleg de la IPJ Sălaj a rupt tăcerea și vorbește despre DRAMA prin care a trecut

"Când am deschis ochii nu știam ce se întâmplă. Am vrut să beau apă și am văzut cum îmi dădeau doctorii cu seringa", ne spune încă vizibil afectat, Mircea Gaidoș.
 
Evenimentul șocant s-a petrecut în noaptea zilei de 16 ianuarie, după un chef oficial organizat la restaurantul Cabana Brădet de către Poliția Orășenească Șimleu Silvaniei. Polițistul Alin Onica de la ordine publică l-a bătut crunt pe colegul său Mircea Gaidoș, cel din urmă fiind aruncat într-un șanț și abandonat.
 
La aproape jumătate de an de la incident, magistrații Tribunalului Sălaj l-au condamnat pe agresorul Alin Onica la 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare, însă decizia nu este definitivă.
 
Polițistul Mircea Gaidoș a rupt tăcerea și a dezvăluit pentru Ziarul de Sălaj întreg șirul evenimentelor, cât și ce a urmat pentru el. Mircea este acum sănătos și a început să meargă la muncă, fiind detașat în birouri la Zalău.
 
"Nu am avut niciodată conflicte de acest gen. Le-am evitat mereu. Nu îmi dau seama de la ce a început totul. Zvonurile legate de petrecerea de Revelion sunt false. Eu am făcut revelionul la Satu Mare. Eu cu Alin nu eram certați, de obicei nu mă cert cu nimeni, nu m-am bătut în viața mea cu nimeni, nu am înjurat niciodată cu rea intenție", ne mărturisește Mircea.
 
Ziarul de Sălaj a aflat că atât Mircea Gaidoș cât și Alin Onica erau liberi în ziua când s-a organizat petrecerea. Cei doi trebuiau să meargă împreună la chef, însă Mircea a mai avut treabă prin oraș - Șimleu Silvaniei - iar Alin a ajuns mai repede. Au stat împreună la masă, iar seara toată lumea a mers acasă, mai puțin cei doi.
 

Alin Onica

"Am pornit spre casă, după care nu mai știu nimic. M-am trezit a doua zi la spital. Inițial nu am crezut că m-a bătut Alin, eram amici, ne înțelegeam bine. Nu eram certați", ne spune Mircea.

Pentru Mircea, din seara zilei în care a fost bătut au urmat zile de COȘMAR.

"Am cerut apă, îmi dădeau cu seringa. Nu știam ce se întâmplă, de ce nu îmi dau să beau dintr-o cană? Eram la Zalău la terapie intensivă. Imediat m-au transportat la Cluj. Nu puteam să vorbesc, dublă fractură de mandibulă, dureri incredibile până m-au sedat", spune Mircea.

Mircea Gaidoș nu vrea să comenteze pedeapsa primită de Alin Onica și susține că îi este frică de Dumnezeu și că nu vrea răul nimănui, doar să fie el bine.

Alin Onica a încercat să-l contacteze pe Mircea Gaidoș prin intermediul soțului unei verișoare. Voia să ajungă la o înțelegere cu Mircea, pentru că victima a cerut 200.000 de euro drept daune morale. Mircea a acceptat invitația, însă nu a mai reușit să se întâlnească cu Alin pentru că acesta a fost arestat la domiciliu.

 

 

 

 
 
 

Adauga comentariu