Dezvăluiri incredibile despre spitalul din Șimleu Silvaniei. Frig de îngheață pietrele și condiții din Evul Mediu

Un sălăjean face niște dezvăluiri incredibile despre Spitalul din Simleu. Într-o postare de pe Facebook, sălăjeanul susține că în spital este foarte frig și se face economie la căldură, chiar dacă sunt bolnavi acolo. 

De asemenea, acesta mai susține că în interior condițiile sunt din Eviul Mediu. 

"Cum naiba in 2020 sa faci economie la CALDURA intr-un spital cu bolnavi..deci vreau sa va zic ca de la 1noaptea cand am ajuns pana dimineata la 6 cand se da drumul la caldura am stat cu copilul bolnav si febra 40 de 3 zile la o temperatura de vreo 15'grade maxim, este INADMISIBIL asa ceva, adica merg la spital sa ma imbolnavesc mai tare nu mai spun de restul incaperilor cum arata JALNIC. Iti ingheata mainile si picioarele pur si simplu asteptand acolo.. Noroc cu o asistenta care a bagat un aparat de incalzit in priza ca nici nu stiu ce este care oricum nu face fata la atata salon..Rusine conducerii spitalului sau celui care a dat sa se faca economie la caldura le doresc numai o noapte sa o petreaca acolo sa vada si ei cum ii", exte postarea salajeanului.
 

Comentariile pe marginea acestei postări au apărut foarte repede și majoritatea se referă la același lucru. Adică au mai fost și alte persoane care au întâmpinat probleme cu căldură in spital. 
 

Adauga comentariu