Declarația ȘOCANTĂ a copilului din Șimleu Silvaniei filmat în timp ce era violat de colegi: "a zis că îmi dă 5 lei și mi-a băgat **** în gură"

Matei, un tânăr elev al Grupului Școlar Ioan Ossian din Șimleu Silvaniei a fost violat de doi colegi de liceu. Cazul său l-am prezentat vineri pe larg când aminteam că cei doi vinovați au primit de la judecătorii Tribunalului Sălaj doar 6 luni de măsură educativă. 

Tânărul filmat în timp ce era violat a depus o declarație șocantă, care este anexază dosarului de pe masa judecătorilor. 

Acesta le-a spus anchetatorilor că a fost închis în sala de clasă și apoi obligat să sugă organul genital masculin sub amenințare. 

"Pe mine m-au închis cu ei în clasă și au ținut de ușă.Unul din băieți a zis că îmi dă 5 lei și mi-a băgat puța în gură. Acesta a zis că mă bate dacă nu fac ce zice el, astfel că am făcut ce mi-a cerut", le-a spus Matei anchetatorilor. 

În acest caz, pe lângă acțiunea penală și cei de la Inspectoratul Școlar Județean au demarat o anchetă deoarece faptele deosebit de grave au avut loc în timpul orelor. 

Adauga comentariu