De la aruncarea greutății la rimele hip-hop. Povestea lui George Gușet - fiul multiplului campion balcanic, Gheorghe Gușet

Într-o zi frumoasă de vară, 2 iulie 1988, venea pe lume George Gușet. fiul lui Gheorghe Gușet, multiplul campion la aruncarea greutății și cunoscut atât în România cât și în străinătate ca ”Uriașul din Carpați”, deaorece avea o statură de titan. 

Încă din copilărie, Gușet iubea sportul, cât era ziua de mare il vedeai pe el și pe colegii lui în curtea Liceului cu Program Sportiv ”Avram Iancu” din Zalău, pe atunci Școala Generală cu clase I - VIII. Cu trecerea timpului a pus accent pe sport, pe aruncarea greutății, iar în scurt timp s-a și încoronat campion național atât la tineret, cât și la seniori. În sport l-a avut exemplu pe tatăl său, Gheorghe Gușet, cel mai mare aruncător al greutății din România. 

”Am avut multe titluri atăt la tineret, cât și la seniori. Într-un an am și concurat cu tatăl meu care mi-a aplicat o corecție zdrăvană, eu fiind junior și concurând la seniori. Poate tatăl meu a fost cel mai mare aruncător de greutate din România și mă mândresc cu acest lucru. Nicioadată nu am simșit că sunt în umbra lui.  Viața de sportiv a fost una foarte frumoasă, însă este trecătoare”, își amintește George Gușet.

Primul contact cu muzica l-a avut în 2005, practic de atunci a început totul. A produs mai multe piese însă nu le-a făcut publice. Nu era momentul portrivit, iar într-o zi și-a dat seama că este mai bun decât alții din România, care cântă muzică hip-hop. 

”Primul contact cu muzica l-am avut în timpul copilărie, în 2005, pe la vreo 17 ani cred. Atunci am produs mai multe melodii pe care nu le-am făcut publice. Am stat în umbră mai exact, până în momentul în care i-am prezentat planurile mele unui prieten foarte bun, Adrian Rațiu. Am îneput să punem totul pe hârtie, iar zilele trecute am lansat prima piesă, împreună cu Monica Șandor. Melodia se numește ”Am învățat”  și sunt sigur că foarte mulți români se regâsesc în ea, deoarece m-am inspirat din evenimentele care au avut loc în viața mea și din ultimele evenimente politice care au avut loc în România”, își continuă Gușet poveste.

Născut în Zalău, George Gușet s-a stabilit de mai mult timp în Anglia, unde alături de soție și copil duce o viață liniștită și modestă. Pe viitor are planuri mari. În cel mai scurt timp va începe filmarea la cel de-al doilea videoclip ”unul diferit față de primul și cu un mesaj foarte bine punctat”, și-a încheiat Gușet povestea. 

 

 

 

Adauga comentariu