Dacă vrea Dumnezeu ne rade în 15 minute pe toți. De ce? Pentru că poate

O furtună de circa 15 minute, in jurul orei 15.20 a facut prapad in Zalau si in alte localitati din Salaj. Au fost 15 minute de groaza, în care grindina, in unele parti cat o nuca, in altele cat un ou, parca a vrut sa distruga tot in cale. Si aproape ca a reusit...

Sute de masini sau poate chiar mii distruse in doar 15 minute de o grindina extrem de furioasa, scoli distruse, drumuri inundate, acoperisuri de pe blocuri avariate, toate sunt urmarile unei furtuni de gheata care a creat panica si groaza in randul salajenilor. 

Nu stiu cu ce am pacatuit noi salajenii de am primit o asemenea pedeapsa de la CEL de SUS Recunosc nu sunt mare “bisericos”, mai merg si eu din cand in cand, insa ce s-a intamplat azi, parca a fost CAPATUL. De aproape o luna ploua aproape zilnic, majoritatea culturilor agricole sunt inundate si “terminate”, case si poduri distruse de ploi torentiale, ce mai putem face in fata furiei ploilor din ultimul timp?

Aceste 15 minute de azi a demonstrat cat suntem de FRAGILI si ca nu este nevoie de NUCLEARE pentru a fi terminati, ca natie si mai mult ca omenire. Lumea a intrat in panica, mai ales cei care se aflau in trafic in acel moment. Si oarecum e de inteles. Cati dintre noi am trait asa ceva in trecut, sa fim in masina, pe drum si sa te trezesti cu geamurile sparte dintr-o data, din cauza unei furtuni de gheata?

Una peste alta, de ceva timp un politician a lansat o vorba “ pentru ca putem”, folosita total nepotrivit la acel moment, insa asta este alta problema. Am asistat azi la o discutie intre doi barbati care faceau analiza furtunii. Ba ca a facut dezastru, ba ca distrus tot ce a prins in cale. La un moment dat, unul dintre barbati spune “De ce vrea Dumnezeu sa ne rada? Raspunsul celuilalt m-a distrat copios, “Pentru ca poate”.

 

 

 

 

 

Adauga comentariu