CUTREMURĂTOR: Copil omorât în bătaie de propria mamă. Tatăl natural al copilului este din Sălaj

Caz cutremurător petrecut sâmbătă noapte în Cluj-Napoca. Un copil de nouă ani a fost găsit mort în casă. Anchetatorii, ajunși la fața locului, au descoperit trupul fără viață al minorului brăzdat de răni și vânătăi. Băiatula sfârșit în urma unei bătăi crunte, aplicată chiar de mama acestuia. Din câte se pare, tatăl băiatul omorât în bătaie este din județul Sălaj, însă nu a mai ținut legătura cu familia, soția sa stând acum cu un alt bărbat. 

Rudele copilului au fost cele care au dat alarma puţin înainte de miezul nopţii. Cand au ajuns anchetatorii la fata locului, mama copilului a spus că şi-a găsit copilul mort în casă. Când au ajuns la faţa locului, anchetatorii au descoperit că minorul era plin de răni şi au început cercetările.

În apartamentul în care a fost găsit copilul locuiau mama acestuia împreună cu iubitul ei, dar şi cei doi fraţi ai băiatului, în vârstă de 12, respectiv 9 ani. Ambii copii au fost batuti de mama sambata seara. Mama s-ar fi razbunat pe ei din cauza unei minciuni nevinovate. Procurorii o suspectează acum pe femeie de crimă.

Şi iubitul acesteia a fost audiat de poliţişti. Vecinii povestesc că femeia obişnuia să îşi bată des copiii.

Atât mama copilului, cât şi iubitul acesteia, au fost reţinuţi de poliţişti. Ceilalţi doi copii au fost preluaţi de medici. Cel mai probabil vor ajunge într-un centru maternal unde vor primi consiliere psihologică.

Baiatul omorat in bataie de propria mama se numeste Luca si era unul dintre copiii care se aflau in grija asociatiei caritabile Misionarii lui Padre Pio. Copilul a fost botezat cu doar o luna in urma de preotii din cadrul ONG-ului. Atat el cat si fratele lui geaman, David, participau zilnic la activitatile care aveau loc in timpul anului scoar la Centrul Sollievo, al asociatiei Misionarii lui Padre Pio.

Adauga comentariu