Cum își bate joc de clienți "gigantul" Carrefour din centrul orașului

Protecția Consumatorului ar trebui să se autosesizeze în cazul Carrefour Zalău, supermarketul din centrul orașului care își bate joc de clienți. De ceva vreme, din ordinul directorului, un angajat al magazinului este pus în ușă, iar de la ora 21:50 niciun client nu mai este lăsat să intre, deși programul de funcționare al magazinului este până la ora 22:00.

Acest fapt se întâmplă de câteva zile, iar clienții sunt interziși în magazin de un angajat care este pus să stea în ușă. Mai mulți clienți au pățit asta pe pielea lor zilele acestea.

Aflăm de la cei de la pază de ce s-a ajuns în această situație. Din cauză că sunt clienți până la ora 22.00 angajații de la casă nu mai pot să își facă banii în timp util pentru a-i preda la bancă, iar astfel preferă să refuze clienții care doresc să facă cumpărături la ora 21:50.

De ce să intri la 21:50 în magazin? Nu ai avut vreme până atunci să cumperi? Sigur asta vor spune cei mai răutăcioși. Nu e nicio problemă, doar rugăm atunci Carrefour România să-și modifice programul magazinului din acest târgușor și să-l pună până la 21.50, așa pot fi siguri că nimeni nu mai intră în magazin după această oră. Greu nu e.

Apropo, știați că acest supermarket e cam singurul din centrul orașului? Și dacă doamne ferește rămâi fără apă sau pâine la această oră și locuiești în centru ce faci? Mergi unde vezi cu ochii să găsești ceva deschis. 

 

Adauga comentariu