Cum arata camera de protocol a Consiliului Judetean Salaj

Consiliul Judetean Salaj cauta o firma care sa asigure necesarul pentru protocol pe urmatoarele 6 luni din an.
 
Din caietul de sarcini pentru achizitie reiese si care sunt bunurile de care are nevoie Consiliul Judetena Salaj in camera de protocol. Din capul locului se scrie negru pe alb ca tot ce apare in tabelul de nevoi este doar cu titlu estimativ.
 
In camera de protocol a Consiliului Judetean Salaj trebuie sa fie depozitate 800 de PET-uri de 0,5 litri de apa plata, dar apa trebuie sa corespunda din punct de vedere al cerintelor mai marilor institutiei si sa aiba o anumita compozitie chimica.
 
Tot in camera de protocol mai trebuie sa fie 700 de PET-uri de apa minerala de 0,5 litri dar si cafea prajita, ambalata in pachete de 250 de grame (20 de astfel de pachete) si in pachete de 500 de grame (10 astfel de pachete). Mai trebuie sa fie depozitate si 20 de pachete de cafea boabe ambalate in pungi de 1.000 de grame.
 
La protocol mai trebuie sa existe si 2.000 de plicuri de zahar, 1.000 de capsule de lapte praf, 100 de cutii de plicuri de ceai, o mie de pahare de unica folosinta si 500 de lingurite de unica folosinta.

Adauga comentariu