Coța sare la gâtul lui Ciunt

Unii lideri din PSD Sălaj consideră că războiul din partid trebuie dus pe frontul numit facebook. Primul care a mutat pe acest front a fost liderul organizației de femei, Daniela Coța. Atât indirect, cât și direct.

Coța și echipa sa au realizat un facebook numit "Sălajul Sportiv" prin care au început să atace pe comentarii și chiar prin mesaje private echipa condusă de primarul Ionel Ciunt. Aceștia au atacat deciziile Primăriei Zalău de a lua banii de la echipa de volei - condusă de Vasile Coța - și de a-i repartiza echipei de fotbal SCM Zalău.

Prin intermediul aceluiași cont, Coța și-a arătat oftica și față de prefectul PSD, Florin Florian.

Coța a atacat însă și direct conducerea Primăriei Zalău și deciziile luate de Ionel Ciunt. Astfel, la un material în care prezentam punctul de vedere al lui Marius Cozma, un contestatar al SCM Zalău, Daniela Coța a comentat de pe facebookul personal și se arăta întristată de deciziile Primăriei Zalău în ceea ce privește echipa SCM Zalău.

Surse apropiate de PSD Sălaj și de familia Coța ne-au recunoscut în repetate rânduri că acest cont de facebook de pe care se fac atacuri împotriva Primăriei Zalău și a primarului Ionel Ciunt aparține celor din jurul Danielei Coța. 

Adauga comentariu