Coordonatorul de transport al firmei Gurzău Trans este secretar din partea PSD în comisia pentru drepturile omului din Consiliul Local Zalău și decide soarta cetățenilor din oraș

Mariana Gurzău, cea care este coordonator de transport al firmei Gurzău Trans nu a avut bunul simț de a renunța la fotoliul de consilier local din cadrul Primăriei Zalău imediat după tragedia în care o fetiță a murit după ce a căzut dintr-un microbuz al firmei pe care o coordonează. 

Mariana Gurzău este consilier local al PSD Zalău, dar și președinte al organizației de femei a PSD Zalău. Aceasta participă în continuare, fără niciun fel de remușcări, la dezbateri pe diverse teme din oraș, dar este și factor de decizie. 

Mai mult, Mariana Gurzău este chiar secretarul comisiei pentru drepturile omului. Practic, toate deciziile din Consiliul Local Zalău care necesită raportul comisiei, trec prin mâna acesteia. 

Vă reamintim faptul că o fetiță de 12 ani și-a pierdut viața în 19 februarie 2019, într-un grav accident de circulație petrecut pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalău, în fața fântânii arteziene de la Astralis. Fetița se afla într-un microbuz de transport persoane, condus de patronul firmei de transport, Gurzău Trans, Gheorghe Gurzău, care circula pe ruta Zalău - Dioșod, iar la un moment dat a căzut din autoturism. În urma impactului foarte puternic cu asfaltul, fetita a murit, după ce medicii de pe echipajul Smurd au încercat peste o oră să o readucă la viață. 

Patronul firmei este judecat pentru ucidere din culpă, coordonatorul de transport, iar Mariana Gurzău decide soarta Zalăului. 

 

 

Adauga comentariu