Conducerea Primăriei Zalău a luat măsuri DRASTICE împotriva Poliției Locale. Șeful instituției își petrece concediul cu DEMITEREA pe masă

În această dimineață la sediul Primăriei Zalău a avut loc o ședință în care pricipala discuție a fost legată de evenimentele din weekend care au fost mediatizate de aproape toată presa sălăjeană. Este vorba de cazul cu tânăra ospătăriță lovită de cerșetori, iar apoi s-a lovit de indiferența agenților de la Poliția Locală, dar și de cazul în care un polițist local a fost surprins în timp ce dormea în mașina instituției. 

Ședința a fost condusă de viceprimarul Teodor Bălăjel, cel care a fost împuternicit să se ocupe de activitatea Poliției Locale Zalău. Viceprimarul a susținut că este nemulțumit de activitatea Poliției Locale și că este mult sub așteptări. 

Mai mult, Bălăjel ne-a declarat că s-au luat măsuri drastice, și anume, s-a demarat o anchetă internă, s-a trimis o comisie de audit la sediul Poliției Locale pentru a constata modul în care aceștia lucrează. Conducerea Primăriei Zalău alături de comisia de anchetă va lua la puricat activitatea șefului Călin Horvat, dar și studiile acestuia, care a fost în trecut profesor de biologie. 

Viceprimarul Bălăjel ne-a spus ferm că la Poliția Locală Zalău trebuie un suflu nou și că este nemulțumit de activitatea acestora. În concluzie, aflat în concediu, Călin Horvat își petrece cam ultimele zile în scaunul de șef al Poliției Locale Zalău, cel mai probabil fiind destituit luna aceasta, după cum ne informează Bălăjel. 

"Luna aceasta avem toate rapoartele și vom lua măsuri. Trebuie un suflu nou la Poliția Locală Zalău. Se poate vorbi și de demiterea șefului, dar asta vom afla după ce studiem raportul. În raportul amănunțit să va scrie tot și vom ști sigur ce trebuie făcut. Vom analiza și în Consiliul Local Zalău dacă șeful Poliției Locale Zalău trebuie demis din funcție. Noi suntem nemulțumiți de această instituție. Poliția Locală nu funcționează așa cum trebuie și noi suntem aici pentru a lua măsuri în folosul cetățenilor", ne-a declarat Teodor Bălăjel. 

Adauga comentariu