Ciunt a venit cu banii de la București

Primarul Zalăului a fost plecat în urmă cu o săptămână la București pentru a face rost de bani cu care să dezvolte orașul. Ionel Ciunt a venit cu vești bune de la capitală, semn că astăzi a mers astăzi la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice condus de ministrul Daniel Suciu, unde a semnat două contracte de finanțare importante pentru locuitorii municipiului Zalău

Unul dintre proiecte vizează reabilitarea și modernizarea străzii Simion Bărnuțiu, lucrări de amploare - de la canalizare, piste pentru biciclete, stații de autobuz, cablaje subterane, până la refacerea benzilor de circulație rutieră.

 Al doilea proiect vizează reabilitarea și recompartimentarea blocului Astralis, lucrări demarate deja, dar care vor fi finanțate de la bugetul de stat. Aceste locuințe vor fi date în folosință solicitanților de locuinte sociale.

"Țin să-i mulțumesc ministrului Suciu pentru tot sprijinul său de până acum pentru implementarea proiectelor de investiții din Zalău, dar și din județul Sălaj", a spus Ciunt.

Adauga comentariu