Ciunt a demarat o ANCHETĂ împotriva conducerii SCM Zalău. Sunt suspiciuni că o persoană din interior SABOTEAZĂ echipa și încearcă schimbarea antrenorului

Primarul Zalăului, Ionel Ciunt a anunțat în această dimineață că a demarat o anchetă împotriva conducerii de la SCM Zalău, club ce îl are ca președinte pe Doru Țârle. Primarul Zalăului are diferite suspiciuni despre modul defectuos în care se realizează managementul de la echipă. Ionel Ciunt a susținut că va dispune măsurile care se impun. Reacția nervoasă a lui Ciunt împotriva conducerii SCM Zalău vine după ce la meciul de Cupa României echipa Primăriei a jucat cu un jucător cu identitate falsă.

Mai mult, Ciunt a dat asigurări că antrenorul Alexandru "Duțu" Pop se bucură de toată încrederea sa. Declarația vine în contextul în care unele persoane din jurul echipei vor să-l schimbe prin tot felu de sabotaje. 

"Vom analiza tot ce s-a petrecut până acum la SCM Zalău. Am demarat o anchetă internă. Nu este normal ce s-a întâmplat la Satu Mare. Am tot felu de suspiciuni. Antrenorul și-a asumat greșeala, însă nu el este principalul responsabil. Sunt alții care trebuiau să-l atenționeze despre ceea ce se petrece și să nu-l lase să-l introducă în joc pe acel jucător. Eu dau asigurări că antrenorul va rămâne la echipă. Am încredere în antrenor", spune primarul Ionel Ciunt. 

Surse din interiorul clubului au mărturisit pentru Ziarul de Sălaj că unele persoane din club vor să saboteze echipa. Scopul este schimbarea antrenorului, care nu pare a fi pe placul conducerii și a altor factori implicați în activitatea echipei.

Mai mult, jucătorul introdus pe fals la meciul cu Satu Mare este un puști de 19 ani din Beiuș, iar adeversarii au făcut contestație după ce au primit un telefon chiar de la cineva din anturajul echipei SCM Zalău, așa cum mărturisesc surse din interiorul clubului. 

Să mai spunem că deși echipa are buget de la mijlocul lunii iulie, conducerea clubului a realizat contractele jucătorilor în urmă cu doar o zi de primul meci oficial, ceea ce arată clar un management defectuos, așa cum amintea și conducerea Primăriei Zalău. Mai mult, de legitimații s-au ocupat tot cei din conducerea clubului, astfel că ei sunt principalii vinovați că acel jucător a jucat cu identitate falsă. 

Un alt aspect interesant este faptul că la acest club nimeni nu știe ce face celălalt. Managementul echipei nu este în stare să îi pună pe toți la o masă, așa cum mărturisesc sursele noastre. Așa se ajunge la situații hilare în care un jucător este ofertat de SCM Zalău, dar directorul nu știe nimic. Așa a fost cazul Coți, când cineva de la echipă l-a ofertat, se știa de ieri dimineață că jucătorul vrea să vină, însă directorul Țârle nu a aflat decât ieri după-masă.

Un alt aspect sunt declarațiile lui Doru Țârle, care susține că echipa este la început de drum și de aceea se ajunge la astfel de situații. Să sperăm însă că nu vor avea scuza că sunt la început de drum și atunci când vor retrograda. 

Am încercat să-l contactăm telefonic și pe Doru Țârle, însă acesta nu a răspuns.  

Adauga comentariu