Cine sunt cei doi elevi din Șimleu Silvaniei care au filmat un coleg de școală în timp ce îl violau

Prezentam vineri cazul lui Matei, tânărul filmat în timp ce era violat de un coleg de școală de la Liceul Ioan Ossian din Șimleu Silvaniei. Arătam că cei doi inculpați au primit de la magistrații Tribunalului Sălaj doar o măsură educativă de stat acasă timp de șase luni, în timp ce procurorii DIICOT au cerut pedepse mult mai aspre. 

Inculpații în acest caz sunt P. Răzvan (care și-a și recunoscut vina - la data faptelor având 15 ani) și B. Petrică Lajcsi (18 ani la data faptelor). Dacă primul a recunoscut cele petrecute în fața anchetatorilor, cel din urmă a refuzat să recunoască, ba chiar a avut un comportament neadecvat, după cum mărturisesc surse din ancheta penală.  

Despre Petrică am aflat că este nsăcut pe 14 noiembrie 2000, fiind la data faptelor elev în clasa a IX-a C întrucât a repetat de două ori clasa a VII-a pentru că a fost plecat la muncă în străinătate - Ungaria, cu familia sa.  

Reamintim că faptele deosebit de grave au avut loc  pe 29 ianuarie anul trecut când inculpatul P. Răzvan se afla în clasă având oră de sport, la care însă nu s-a prezentat. În timp ce stătea în sala de clasă, inculpatul viziona un film porno pe telefonul mobil, așa cum dezvăluie surse din ancheta penală a procurorilor DIICOT. 

La un moment dat, Răzvan îl observă pe Matei care trecea prin fața clasei lor. Matei avea oră de psihologie, însă profesorul Violeta Gabriela Nechita a lipsit de la oră. În momentul în care Răzvan l-a văzut pe Matei, acesta a ieșit după el și l-a dus cu forța în sala lui de clasă. După ce au ajuns în clasă, Răzvan i-a cerut lui Matei să-i sugă penisul amenințându-l cu bătaia. Tânărul Matei s-a conformat și a efectuat acest act sexual contrar voinței sale. 

La scurt timp în clasă apare și inculpatul B. Petrică Lajcsi care aflând ce s-a întâmplat le-a cerut celor doi să repete actul sexual. Atât Răzvan cât și Matei au refuzat. Auzind acestea, Petrică a insistat și i-a amenințat cu bătaia pe cei doi. În timp ce îi amenința cu bătaia, Petrică a spus că îi dă 5 lei lui Matei dacă îi mai suge odată organul lui Răzvan. Matei a încercat să fugă din clasa celor doi însă nu a reușit, fiind forțat să rămână.

Sub amenințările lui Petrică, Răzvan și Matei au executat din nou actul sexual. Întreaga scenă a fost filmată și distribuită mai multor colegi. 

Adauga comentariu