Cine este zălăuanul Alexandru Pencu, noul consilier al ministrului Lucian Bode: are doar 24 de ani, militează pentru unirea cu Moldova și este liberal convins

Alexandru Pencu este de zilele trecute noul consilier al ministrului Transporturilor, Lucian Bode. Zălăuanul Alexandru Pencu va face echipă cu jurnalistul Olivian Vădan în echipa ministrului Bode.

Alexandru este năcut în 1995, a aboslvit Colegiul Național "Silvania", iar apoi a luat drumul Bucureștiului în căutare de noi oportunități. Este liberal convins încă de când era în liceu, îmbrățișnd ideile de dreapta. Alexandru a absolvit la București studiile de drept, iar acum profesează. 

Tânărul a fost implciat activ în campania de la europarlamentare, dar și de la alegerile prezidențiale, fiind alături în repetate rânduri de oameni importanți din PNL printre care Klaus Iohannis, Ludovic Orban sau primarul Oradiei, Ilie Bolojan. 

Alexandru visează la o carieră politică în București, el fiind acum și președintele unei organizații de studenți din capitală. Mai mult, tânărul liberal militează pentru unirea cu Republica Moldova. 

Adauga comentariu