Celebrul zălăuan Adrian Aron care a făcut senzație la "Românii au talent" și era supranumit "copilul cu chip de înger" a intrat în politică și este de nerecunoscut

În urmă cu aproape șapte ani tânărul zălăuan Adrian Aron făcea senzație pe scena de la "Românii au talent". Copil pe atunci, Adrian a interpretat la chitară o piesă compusă de tatăl său care era medic militar în Afganistan.

Adrian era supranumit atunci puștiul cu chip de înger. Avea doar 14 ani și a reușit să uimească asistența la preselecții.

Timpul a trecut asupra sa, iar acum Adrian apare mai puțin în peisajul artistic, dar este foarte activ în peisajul politic. Adrian Aron a ales calea politicii. A intrat în PLUS, partidul lui Dacian Cioloș și face parte din echipa de coordonare a echipei de tineret.

Tânărul este însă și de nerecunsocut, acesta schimbându-se foarte mult. Adrian a renunțat la "părul bălai", așa cum îl descria presa vremii. Acum tânărul are părul tuns scurt iar acest aspect a dus și la schimbarea masivă a fizionomiei.

sursa foto - facebook Plus Salaj / PRO TV

 

Adauga comentariu