Ce spune Simona Spiridon, românca care face senzație în handbalul din Austria, despre Gheorghe Tadici

Simona Spiridon, o handbalistă descoperită de profesorul Gheorghe Tadici, care a evoluat ca pivot la Silcotub Zalău, face senzație ca antrenor al naționalei de handbal U17 ani a Austriei.

Simona Spiridon a reușit o calificare istorică cu naționala Austriei în Main Round la Campionatul European U17 din Slovenia, în timp ce naționala României s-a întors acasă cu coada între picioare. 

Spiridon susține că că profesorul Gheorghe Tadici a fost, este și va fi una dintre cele mai importante figuri din handbalul românesc, fiind cel care descoperă tinere talente. 

"Gheorghe Tadici a descoperit și va descoperi tinere talente", a fost reacția Simonei Spiridon după ce a făcut senzație pe banca tehnică a Austriei. 

În replică, Tadici susține că Simona are mari șanse să devină un antrenor important în handbalul mare, nu doar la nivel de junioare. O vede în viitor pe banca celor de la Hypo Viena, dar chiar și în Liga Națională din România sau la o altă echipă de top. 

Să mai spunem că Gheorghe Tadici a descoperit numeroase tinere talente pe care le-a format la Silcotub sau la HC Zalău. Printre acestea amintim pe Simona Spiridon, Crina Pintea, Ramona Farcău, Vali Motogna, Raluca Ivan și multe altele. 

Adauga comentariu