Carla Sabău elevă în clasa a IV-a la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Zalău a obținut premiul al doilea la Festivalul Internațional Sanremo Junior

Carla Sabău, elevă în clasa a IV-a la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Zalău a obținut premiul al II-lea la a X-a ediție a festivalului internațional Sanremo Junior. La festival au participat 22 de concurenți din tot atâtea state cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani. La doar 11 ani, Carla Sabău a reușit să impresioneze publicul de la Sanremo cu o melodie în limba franceză.

După ce am obţinut locul II la festivalul San Remo Junior unde am interpretat în limba franceză piesa „La Boheme”, compusă de Charles Aznavour, m-am bucurat foarte mult, în primul rând pentru faptul că am ajuns până acolo a declarat Carla Sabău, titrează evz.ro. 

Carla Sabău face pregătire la Palatul Copiilor din Zalău și participă la concursuri de la vârsta de 6 ani. A obținut nenumărare premii și trofee, printre care și premiul I la Mamaia Copiilor și Trofeul Festivalului Internaţional Transylvanian Stars Târgu Mureş.

foto: notaBN.ro

Adauga comentariu