Braconierul care a încercat să omoare un polițist, arestat preventiv

Un caz incredibil s-a petrecut sâmbătă seara la marginea unei păduri din Sălaj. Un braconier a tras un foc de armă în dreptul polițistului care îl urmărea. A fost prins o zi mai târziu, iar în cursul zilei de ieri, procurorii au cerut arestarea preventivă, fiind acuzat de ultraj, tentativă de omor, uz de armă fără drept şi braconaj.

Opriș Radu este braconierul care a tras cu arma spre polițistul care îl urmărea sâmbătă seara în padurea de la marginea Mirșidului. Braconierul a reușit să fugă inițial de oamenii legii, însă a fost prins o mai târziu și reținut. În cursul zilei de ieri, magistrații de la Tribunalul Sălaj au dat curs propunerii de arestare preventivă a procurorilor, fiind acuzat de de ultraj, tentativă de omor, uz de armă fără drept şi braconaj.

Vă reamintim faptul că în cursul zilei de sâmbtătă, 30 noiembrie 2019, polițiștii au fost sesizați despre un caz braconaj la marginea unei păduri din zona Moigrad-Mirșid. Polițiștii s-au deplasat la fața locului găsind o mașină parcată. După câteva ore de așteptare au apărut doi bărbați cu puști de vânătoare. Cei doi braconieri au luat-o la fugă în momentul în care oamenii legii i-au somat să se oprească. Unul dintre braconieri a fost prins rapid, iar celălalt a fugit prin pădure amenintându-l pe polițist că îl omoara dacă nu se oprește din urmărire. În momentul când politiștul s-a apropiat la 20 de metri de braconier, acesta a tras un foc de armă spre polițist, fără a-l nimeri. 

 

foto - libertatea.ro

Adauga comentariu