ARMĂTURA ZALĂU se reunește și în acest an

Marius Cosma, vicepreședintele Asociației Județene de Fotbal Sălaj și fost căpitan al celei mai titrate echipe de fotbal, FC Amătura Zalău pe care a avut-o județul nostru, organizează un eveniment de gala în colaborare cu foștii colegi, antrenori, conducători și câțiva sponsori.

În 27 decembrie, la baza spprtivă Titan, începând cu ora 16.00 iubitorii fotbalului din Sălaj sunt invitați să vadă la lcuru nume grele care au activat la FC Armătura în trecut. Printre invitați se numără și Leo Grozav, fost antrenor la Zalău și fost jucător la Dinamo București. De asemenea și antrenorii Florin Mureșan și Călin Pop și-au anunțat prezența. O serie de jucători vor veni la Zalău să facă spectacol de marcă, printre aceștia se numără Filip Lăzăreanu, Arian Noțigan, Bogdan Ungurușan, Marius Munteanu, Cosmin Cosma, Laurențiu Mândru, Florin Timoce, Claudiu Cornaci, Sergiu Lonca, Cristian Mureșan, Florin Mureșan, Sabou Cosmin, Mariu Cozma, Gabriel Vașvari, Gabriel Bacneanu, Claudiu Mutu, Mihai Gaidoș, George Bumbuț, George Hexan, Cătălin Petrescu și Grigore Molnar

La acest eveniment vor mai participa și conducătorii Attila Birtalan, Zoltan Ardelean, Marcel Petrean, Vasile Pop, Ioan Moigrădean și Ionuț Marian. 

După partida demonstrativă fostii conducători, antrenori și jucători se vor retrage la un restaurant din Zalău, pentru a depăna amintiri. 

 

foto - magazin sălăjean

Adauga comentariu