Ancheta continuă în cazul bărbatului de 66 de ani care a fost călcat de două mașini pe trecerea de pietoni, de pe strada Gheorghe Doja

Ancheta continuă în cazul barbatului de 66 de ani care a fost călcat de două mașini pe trecerea de pietoni, de pe strada Gheorghe Doja. 

După 10 zile de la producerea accidentului, polițiștii sălăjeni încă nu au stabilit cu exactitate cine este vinovatul. Potrivit informațiilor primite de la IPJ Sălaj, polițiștii sălăjeni au deschis dosar penal in rem pentru ucidere din culpă. 

Filmul accidentului

În 9 octombrie, în jurul orei 20.30, un bărbat de 66 de ani și-a găsit sfârșitul în timp ce traversa trecerea de pietoni, de pe strada Gheorghe Doja. Un tânăr de 21 de ani din Zalău, nu l-a observat și a dat peste el. În urma impactului, victima a fost proiectată pe sensul opus de mers, fiind călcat de un al doilea autoturism, condus de un bărbat de 31 de ani din Mirșid. Pietonul de 66 de ani a fost transportat de urgență la spital, însă în dimineața zilei de 10 octombrie acesta a murit.

 

Adauga comentariu