Ana Tudoran și Paul Maghiu, propunerile noului prefect din Sălaj pentru ocuparea unor funcții cheie din instituție

Noul prefect al Sălajului, Virgil Țurcaș (PNL) a anunațat astăzi că are două propuneri pentru ocuparea unor posturi cheie din instituție. Conform celor afirmate de Țurcaș, noul purtător al Prefecturii Sălaj ar putea fi Ana Tudoran, iar șeful de Cancelarie al prefectului ar putea fi Paul Maghiu. 

Ana Tudoran ar urma să-l înlocuiască pe vechiul purtător de cuvânt Sebastian Olaru, jurnalist Agerpres. Ana a muncit înainte la Regio TV, post de televiziune ce l-a avut ca patron în ultima perioadă pe Marius Șandru, vicepreședinte PNL Sălaj condamnat la închisoare cu executare pentru evaziune fiscală. Ana a mai lucrat pentru fostul PD-L-ist Daniel Buda la cabinetul europarlamentar. 

Paul Maghiu îl va înlocui pe Dan Chiș, președintele organizației de tineret a PSD. Paul Maghiu a mucnit la Graiul Sălajului și Adevărul de Seară, apoi l-a luat sub aripa sa protectoare primarul Zalăului Radu Căpîlnașiu, care a pierdut alegerile într-un mod rușinos cu peste 20 de procente. Paul a primit în mandatul lui Căpîlnașiu funcția de purtător de cuvânt la Citadin și Transurbis. După schimbarea primarului, Paul s-a mutat împreună cu Radu Căpîlnașiu la Compania de Apă. 

Adauga comentariu