ACTUALIZARE ACCIDENT Crasna. Administratorul drumului sancţionat pentru că nu a luat măsuri de întreţinere a drumului public

Potrivit IPJ Sălaj, o tânără de 30 de ani, comuna Bănişor, conducea autoturismul pe Drumul Judeţean 191E, iar între localităţile Peceiu şi Crasna, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu polei, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat. Evenimentul s-a produs marţi, 14 ianuarie a.c., la ora 6.12. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a tinerei și a pasagerului acestuia, un bărbat de 52 ani. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Faţă de administratorul drumului, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă, în valoare de 3045 lei, pentru neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă.

Reamintim că, în conformitate cu prevederile legale, constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă prevăzută în clasa a V-a de sancţiuni neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă.

Poliţiştii sunt la datorie pentru prevenirea accidentelor de circulaţie grave şi menţinerea unei atitudini prudente în trafic. 

Adauga comentariu