Abuz de PUTERE la Poliția Locală Zalău. Un patron susține că polițiștii i-au spus că șeful decide dacă dă amenzi sau nu, agenții doar constată

La Poliția Locală Zalău pare că se practică un abuz de putere din partea șefului instituției - Călin Horvat, așa cum se vede și pe dovada audio postată mai jos. Bogdan Ilieș, patronul clubului Millennium și a piscinei Season Pool din Zalău primește în nume personal amenzi peste amenzi din partea agenților constatatori, dar din câte se pare acestea sunt date din ordinul șefului Poliției Locale Zalău, după cum susține Ilieș. 

Bogdan Ilieș primește amenzi pentru că în club și la piscină este muzica dată prea tare. Acesta primește însă toate amenzile pe persoană fizică și în LIPSĂ. Amenzile le primește acasă prin poștă, pentru că agenții constatatori omit să mai intre în incinctă pentru a cere un punct de vedere sau pentru a constata dacă totul se desfășoară în condiții legale sau nu. Mai mult, pe majoritatea amenzilor apare același martor, dar cu smnătură diferită, după cum susține Ilieș. 

Amenzile date de Poliția Locală Zalău către Bogdan Ilieș sunt toate contestate la Judecătoria Zalău, iar dacă va avea câștig de cauză, Bogdan susține că se va îndrepta atât în instanță, cât și la parchet, împotriva Poliției Locale, pentru că deja se consideră hărțuit. "Deja am o deviză în viață - nicio săptămână fără amendă pentru muzică de la Poliția Locală", ne mărturisește acesta. 

"Este interesant cum primesc amenzi pentru muzică la piscina Season Pool chiar și când aceasta este închisă sau nu are clienți. Și când primesc amenzi pentru muzică prea tare este dubios de suspect cum actele sunt date pe persoană fizică, fără ca agentul să constate cine a dat muzica prea tare sau dacă nu cumva obiectivul - Piscina Season Pool - nu a fost subînchiriată", spune Ilieș

Mai mult, șeful Poliției Locale, Călin Horvat pare că face abuz de putere. Asta deoarece agentul de la Poliția Locală care constată susține că șeful va decide dacă îl amendează pe Bogdan sau nu. Ceea ce s-a și întâmplat. Constatarea a avut loc sâmbătă iar amenda a venit luni, după cum mai spune Ilieș. 

Redăm mai jos o înregistrare a discuție în momentul unei constatări

Adauga comentariu